vrijdag 4 mei 2018

Zeeklassen dag 2: donderdag 3 mei 2018

Na een goeie nachtrust, konden we de dag rustig starten. Een verfrissende douche, een stevig ontbijt en een wandeling naar de dijk. Daar mocht iedereen een go-cart kiezen om een half uurtje mee rond te rijden. Daarna namen we even tijd om van de zon en het strand te genieten.
Rond 13u45 kwam het toeristentreintje ons oppikken en zette ons af aan het Duinenhuis voor een interessante namiddag door de duinen. De warme zonnestralen nodigden ons uit om pootje te baden in de zee. Met de laarsjes aan sprongen we over de golven, speelden op het strand en trokken we van iedereen een foto voor de knutselactiviteit.
Na het avondeten hadden we even een druk momentje… de kamers moesten opgeruimd worden en de valiezen werden gemaakt. (voor sommige kamers toch wel een ferm werkje J)
Daarna pyjama aan en naar de knutselruimte om een leuk aandenken te maken aan de zeeklassen.

We duimen voor een goeie 2e nacht, want morgenochtend moeten we vroeg uit de veren om op tijd alle valiezen klaar te krijgen!

Slaap lekker!
Juf Evie, meester Frederik en juf Eline




https://photos.google.com/share/AF1QipOPECRaRqvlpsHvEB3-Jt282Y2M2sdDRu8A3y9uHiOgC8PJ9EkhhzWo0ScI_ik1Fw?key=R01DWlhieFVwZXpLNm9zNUFPbXg4WVQ3d3JIN2FB

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.